Mina tatueringar

R.I.P tatuering

Den första tatueringen jag gjorde var två tassar och bokstäverna R.I.P emellan. Den ska symbolisera de katter jag har förlorat. Jag gjorde tatueringen den 28 juli 2014, i december 2014 så gick både Tjorven och Nisse bort, båda gick bort på mindre än en månad, vilket var jättejobbigt. Men nu finns även de föreviga på min kropp tillsammans med alla andra katter jag har förlorat.

Finns även en video på YouTube.

 


Kattatuering

Min andra tatuering blev en katt och den symboliserar min kärlek till mina katter. Jag älskar verkligen katter. Jag gjorde denna tatuering på min 1-årsdag. Alltså jag hade då varit Gastric Bypass opererad i ett år. Det var den 26 maj 2015.


Brynäs Tatuering

Min Brynäs tatuering gjorde jag den 27 april 2016 och den symboliserar mitt hockeylag som jag håller på. Är inte så jätteintresserad av sport, men när jag var 11 år så var jag ”kär” i min gymnastiklärare och han hejade på Brynäs, så på den vägen är det. Även om min man och många jag känner hejar på Leksand så har jag alltid stått upp för Brynäs. Brynäs finns i mitt hjärta och nu även på min kropp.


Semikolon tatuering

Min semikolon tatuering symboliserar att jag lyckats ta mig igenom depressioner och självmordsförsök och jag är så tacksam över alla de som hela tiden funnits vid min sida. Depressionen kommer alltid vara en del av mig även mitt självskadebeteende.

Projektet är för alla som har självskadebeteende, är självmordsbenägna, deprimerade, lider av ångest, som har fått hjärtat krossat eller förlorat någon närstående.

Syftet med att måla, eller tatuera ett semikolon på kroppen är att stå upp mot fördomar kring psykisk ohälsa. Enligt frivilligorganisationen The Semicolon Project står tecknet för ”en mening som författaren hade kunnat avsluta men bestämde sig för att inte göra”.

Författaren är du och meningen är ditt liv


Main Coon tatuering

Jag har nu äntligen fått en tatuering av min favorit ras. En MaineCoon.

Finns även en video på YouTube.


Min sons namn

Den 12 september 2018 så valde jag att tatuera in min sons namn, födelsedatum och han ena fot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Love me for who I am…. tatuering

Den 11 januari 2019 så tatuerade jag in texten ”Love me for who I am not for who you want me to be