6-års kalas i Norberg.

Idag så var jag till Norberg hos min systerson Hampus, han fyller sex år imorgon Tisdag.

Jag hade ju självfallet kamera med mig som vanligt.

Här är en bild på Hampus när han bara var några veckor gammal.

hampus17

Här nedanför kommer några bilder från dagens kalas.

En utav Hampus presenter.Det bjöds på smörgåstårta och glass. Samt även bullar och kakor.Hampus, Ida och Tim. Hampus öppnar sina presenter.Hampus, Ida och Tim. Hampus öppnar sina presenter.Hampus öppna en present och där finns en helikopter.Hampus öppnar ännu fler presenter.Hampus, Ida och Tim leker med slime.Ida poserarTim poserar

Barnen är verkligen på väg att bli stora. Men snart så blir det en liten bebis igen. Min syster ska få en bebis någon gång i november, då blir Hampus storebror. Ska bli roligt med en liten en, dom är så söta.

Permalänk till denna artikel: https://datajenny.se/6-ars-kalas-i-norberg/

1 kommentar

  1. Hej! Jag gillar ju mest is, snö och kyla men okej då, våren kan vara trevlig den med. I alla fall nu då det mesta torkat upp. Läste att fästingar redan hittats i Ludvika, blä jag hatar dem!
    Ha en fortsatt fin helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.