6-månaders kontroll.

Idag var jag hos läkaren på viktenheten Skönvikt.

Nästan alla prover visade bra. Ska börja äta en D-vitamin tablett,  sen ska jag bara ta Folsyra 1 tablett i veckan, har ätit 1 st varje dag. Ska även börja trappa ned på ezmoprazolen, ska ta varannan dag istället för varje dag.

Mitt blodvärde låg inom gränsen, men dock mycket lägre än tidigare. Har ju haft ett blodvärde som en man tidigare, men jag skulle fortsätta med B12 sprutan vad 8:e vecka då jag blir väldigt trött annars.

Nu ska jag bara skicka in en mat och frys registrering till dietisten, det tycker jag ska bli så himla tråkigt, men det är bara i tre dagar.

Jag tog några nya mått.

Innan Gastric Bypass operationen:

Längd: 159 cm
Vikt: 103,4 kg
BMI: 40,9
Blodtryck: 120/80
Bukomfång/midjemått: 118 cm ø
Bukhöjd (Sagittal abdominel): 29 cm

Nästan 10 månader efter Gastric Bypass operationen.

Längd: 159 cm
Vikt: 68 kg
BMI: 26,9
Blodtryck: 128/78
Bukomfång/midjemått: 89 cm ø
Bukhöjd (Sagittal abdominel): 20 cm

Normala värden är:

BMI: 19-25
Bukomfång/midjemått: 80-88 cm ø
Bukhöjd (Sagittal abdominel): ej över 20 cm.

Inte mycket kvar till allt är normalt.

– Skrivet med min Samsung Galaxy Note 3 via appen WordPress. android-liten

Share