An American Crime (2007)

anamericancrime

Om filmen:

Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem. Baserad på en sann historia.

Mina egna reflektioner:

Detta är bland den värsta och hemskaste filmen jag har tittat på, det gjorde inte saken bättre att den var verklighetsbaserad. Fattar inte hur man kan göra något sådant hemskt mot en annan människa. Jag blev riktigt upprörd, jag ångrade att jag såg filmen. Den var så hemskt att se. Ingen människa borde utsätta sig för detta.

Jag vet inte om jag ska säga att filmen var bra eller dålig, visst filmen var bra men den var jävligt jobbig att titta på.

För mer info om filmen och dess skådespelare klicka här:

Här kommer en snutt av filmen:

Share