Andra kurstillfället i Sociala Medier….Grupp 2

Idag så var det kurs igen. Dagen började absolut inte bra. Jag kände mig riktigt dålig, med ont i halsen och förkylning på gång. Sjuk Fryser

Men jag åkte ändå till ABF till kl. 12:00, för att kolla så allt fungerade och det visade sig att bara fyra datorer fick ström, medans dom andra fyra datorerna plus ledardatorn inte hade någon ström. Förvirrad

Två av dom fyra datorerna som inte fick någon ström Ledardatorn

Jag försökte ringa till en person men det gick inte att få tag i någon. Försökte att leta efter proppskåpet men det hittade jag inte heller. Så nu fick jag improvisera lite då jag inte kunde visa det vi skulle göra idag.

Jag skulle lära deltagarna hur man skapar en blogg och vilka inställningar som finns, det kändes svårt att kunna visa dem olika inställningarna då det inte fanns någon dator som gick till kanonen som fungerade. Så jag delade ut lathundarna som jag hade gjort och så fick jag gå runt och titta så att dem gjorde rätt och visade varje enskild person vilka inställningar som fanns.

Som tur var så kom inte alla åtta utan bara fyra deltagare och det kändes skönt, annars hade det blivit knepigt för då hade det inte funnits datorer till alla.

Här är en bild på mina deltagare.

 

20101218_3

När kursen hade tagit slut och jag skulle släcka ned allt så hittade jag proppskåpet och det visade sig att det var en säkring som hade gått. Så nu vet jag det skåpet sitter om det skulle hända något likadant nästa gång som är den 8 januari 2011.

Share