Besök på ABF igen…

Idag var jag på ABF och träffade en tjej som heter Theres Lindsten, hon har också läst IT-pedagogutbildningen på Tärna folkhögskola. Vi pratade om två kurser som jag ska hålla.

Kanske ska börja berätta vad uppgiften går ut på. Uppgiften går ut på följande saker.

Uppgift

 • Genomföra 25-30 klocktimmar (h) undervisningstid (resten av tiden är för- och efterarbete).
 • Genomföra minst 2 kurser med olika mål/innehåll eller olika målgrupper.
 • Göra en planering för varje kurstillfälle på varje kurs.
 • Göra en utvärdering för varje kurs och låta kursdeltagarna fylla i denna.
 • Skriva en sammanfattning över utvärderingen.
 • Skriva en reflektion över din egen insats i de båda kurserna.
 • Skriva loggbok över kurstillfällena i form av blogg.

Den första kursen jag ska hålla är en kurs kommer att heta Sociala Medier. Den kommer att ta upp hur Facebook, YouTube , google documents m.m, fungerar. Den kommer att bli på en lördag och startar nog om några veckor.

Den andra kursen kommer att ske i början av 2011. Det är en kurs som heter Datorer för skräckslagna och kommer att ges till PRO i Fredriksberg.

Uppgiften har börjat iallafall, jag har upplägget klart för Sociala Media kursen, sen gäller det att planera ”varje kurstillfälle” det känns lite jobbigt, men det går nog det också. Har ju till maj nästa år att bli färdig med den.

Jag skriver lite mer om kursen när det börjar närma sig.

Permalänk till denna artikel: https://datajenny.se/besok-pa-abf-igen/

3 kommentarer

  • Milo10 oktober, 2010 kl. 11:06
  • Svara

  Hmm… Jag får inte appen att funka, helskumt. Kan som jag skrev inte ens lägga upp, och fotona blir helt utdragna… Men, kör du på som vanligt? Min stänger ner sig när jag försöker göra nåt ibland oxå…

 1. usch det där kommer jag aldrig kunna göra ju:(
  känns super hemskt

 2. usch det där kommer jag aldrig kunna göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.