Dagen som varit

Hej!

Idag har man jobbat. Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och lyssnade på några föreläsningar angåend högskolekursen JavaScript som jag har kommit in på. Den börjar andra veckan i juni. Det ska bli roligt, min första högskolekurs. Jag har sökt några till i höst men dom vet jag inte om jag kommer in på ännu.

Sen har jag även jobbat lite här hemma, nämligen att försöka konventera en film till jobbet. Tog ett tag, hoppas den blir bättre än den jag gjorde igår. Tänk att man tar med sig jobbet på sin fritid.

Jag har ju inte ens tittat på tv idag. Det är ovanligt, men jag har liksom inte haft tid.

Min tvilling syster var på ultraljud idag. Det såg bra ut förutom att moderkakan låg lite för långt ner, men den kan åka upp senare. Fast hon ska på kontroll för det i vecka 32, då får man väl se om det blir snitt eller inte. Är ibland lite avundsjuk på att hon har barn samt ett påväg. Får väl hoppas att det någon gång blir min tur att bli mamma.

Nej, nu måste jag gå och lägga mig, upp och jobba tidigt.

Share