En jättebra låt…

Permalänk till denna artikel: https://datajenny.se/en-jattebra-lat/

3 kommentarer

  • ..Maria..23 juli, 2008 kl. 19:42
  • Svara

  Hej 🙂
  Ser att du har bytt tema. Svaret på dina frågor är: Jag använder Photoshop för att byta ut färgerna i orginalbilderna som är med, angående hur stor bilderna är i headern så titta i mappen för images i tema-mappen. Är det något annat du undrar över så är det bara att höra av dig, jag hjälper så gott jag kan.

  Kram Maria

  PS. Du har rätt låten är bra 🙂

  • Saija18 juli, 2008 kl. 19:43
  • Svara

  Tack så mycket! Nä jag har inte byggt upp temat själv men layouten är min.
  Här var det också nytt tror jag minsann, fint…
  /Saija 8)

  • Mickan14 juli, 2008 kl. 20:33
  • Svara

  Jaa. Den är så bra och Gates är så bra! 🙂

  Jodå, det var en trevlig dag. 🙂 Kul att komma hemifrån lite.

  Usch då. Det lät inget vidare. :/ Du får vara med nästa gång istället. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.