Formatering av dator.

Hej på er!!

Nu var det länge sen jag skrev något, men jag har haft en hel del att göra, semester har tagit slut så jag har börjat jobba, fått nya arbetsuppgifter pga semestrar, så jag har hand om vaktmästeriet.

Sen har jag inte mått så bra heller, magkatarr igen, så nu ska jag äta Omeprazol i 56 dagar, för omgången fick jag bara för 2 veckor, det var för lite.

Haft lite strul med min dator så i helgen har jag formaterat den och gissa vad man gjorde för misstag, jo nämligen att formatera bort mp3 låtar, filmer och bilder från 6 år bakåt i tiden. Jag trodde att jag hade gjort backup på dom men det vissade sig att jag la dom på fel hårddisk, jag har nämligen två hårddiskar, varav en är uppdelad i två, jag råkade flytta över bilder och allt på fel hårddisk, inte så roligt. Alla bilder från när Hampus var liten bebis är borta. Så man känner väl sig lite nere.

Men det är väl sånt som händer, får börja fota mera och göra DVD backup:er istället.

Jag ska försöka skriva lite oftare om jag hinner.

Men har det så bra så länge så hörs vi.

Share