Nisse kastreras

Idag så är det äntligen fredag. Slutar tidigt idag kl 12:00 för att jag ska kastrera Nisse.

Imorse så kom jag till jobbet tidigt, redan kl 06:45. Katterna väckte mig vid 04:30 imorse, pga att magnus hade tagit bort maten och vattnet när han gick och la sig, så dom var väl hungringa när dom väckte mig imorse. Fast vi får ju inte ge Nisse mat idag och då kan man ju inte ge dom andra katterna det heller.

Fick bilen lagad igår, så nu lyser inte ABS lampan längre. Känns ju tryggare nu när man kör till jobbet.

Nu ska jag jobba vidare, hej svejs

Kl: 14:30

Nu har man varit och kastrerat Nisse, han blev åxo öronmärkt. Så nu ligger han och sover. Han är sövd på bilden.

dsc03101.JPG

Kl: 16:50

Nu vaknade Nisse till litegrann. Man ser det gröna i örat, det är öronmärkningen.

dsc03106.JPG

Några minuter senare så tog jag dessa bilder.

dsc03108.JPG

dsc03109.JPG

Så nu har han somnat igen. Tycker lite synd om lilla Nisse 🙂

dsc03112.JPG

Share