Fyllt på medicindosan….

Nu har man fyllt på sin medicindosa. Så nu har man medicin för en vecka framåt. Får bara inte glömma den bara. För ibland så gör jag det och det är inte bra.


Permalänk till denna artikel: https://datajenny.se/fyllt-p-medicindosan/

2 kommentarer

  • Milo10 oktober, 2010 kl. 23:26
  • Svara

  Oj! Det var ett gäng… här är det två om dagen… cymbalta mot panikångest… =(

  Jag blev så galen på min jäkla wp i iphonen, så jag tog bort den, och sen synkade jag och krånglade lite med frugans iphone, så jag fick den gamla versionen tillbaka. Hon hade inte uppdaterat tack och lov. Nu kommer jag nog aldrig mer våga uppdatera wp där… *s* Det funkar ju helt bra i den gamla. Jag är nöjd. =)

  kram på dig

 1. Jag designar egna smycken som jag sedan säljer på min blogg till kanonpriser. tex budskaps/namnarmband endast för 79 kr. Givetvis håller dessa mycket hög kvalite. Man kan välja sin egna text och dessa finns i många fina färger.Perfekt att ge bort i present/julklapp. Ber om ursäkt om du ej tycker om att jag gör reklam för min blogg då är det bara att radera detta. Men de är helt klart värda att kolla in

  http://smyckestokig.blogg.se/

  mvh malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.