Helgen 11/5-20/5-07

Hej igen…..

 Här kommer en sumering av helgen som varit.

På lördagen så hände det inte så himla mycket, satt och tittade på tv och surfade. Annars var det bara lungt. Men på Söndagen så hände det lite fler saker. Jag tog bilen och Pedro och körde till Fagersta och hälsade på mina föräldrar. Det gick bra och ha Pedro med. Han var lös i bilen, låg bak i bilen hela tiden och sa inte ett ljud.

Det gick även bra mellan mammas katt Zorro och Pedro, visst dom fräste lite men det är ju inget ovanligt när katter träffas för första gången. Men inge slagsmål dom höll sig på tryggt avstånd från varandra.

Pappas skulle klippa gräsmattan men det fick han inte fortsätta med, Pedro blev livrädd. Jag tror nog jag aldrig sett honom så rädd, ändå var det bara en handgående gräsklippare som knappt lät något. Fast ett ljud som man inte har hört tidigare kan ju vara rätt så otäckt.

 Sen när jag hade varit där ett antal timmar så åkte jag hem..

Magnus och jag lagade lite god mat på kvällen.. Pasta och pastasås som innehåller bacon och creme fraishe (osäker på hur det stavas).

dsc03621.jpg

dsc03623.jpg

Ser det inte gott ut???

Jag har även haft en enorm klåda i hårbotten.. så man har ju tyvärr rivit sönder sig..

dsc03609.jpg

Detta sved…..

Lite andra bilder från helgen:

Pedro gillar Mars glass.

dsc03587.jpg

Pedro ska alltid hoppa upp och lägga sig brevid mig i sängen, när jag går och lägger mig

dsc03583.jpg

Nisse ville åxo vara med på ett litet hörn….

dsc03620.jpg

Slutade med att både Nisse och Pedro ville sova brevid mig.

dsc03643.jpg

Ungefär så här har helgen sett ut, inget var väl sådär jätteintressant, men ska man skriva blogg, så ska man..

Share