Hoppa av pluggandet….

Jag hoppar inte av, utan jag tar en paus och så avslutar jag praktiken i förväg.


Jag har inte mått så himla bra, är verkligen på väg att gå in i väggen och jag vill liksom inte göra det för jag vet hur jag blir, så jag har haft ett långt samtal med min man och jag har bestämt mig att jag måste tänka på mig själv och mitt mående, så jag väljer att hoppa av IT-pedagoglinjen. Jag vet att jag inte har så mycket kvar men jag klarar inte av det just nu. Det värsta är praktiken, jag känner att jag inte hinner med den. Jobbet tar allt för mycket tid just nu, speciellt nu när vi har en stor omorganisation på gång.

Jag vill satsa på jobbet och politiken samt min hälsa. För vi vill ha barn och då kan jag inte hålla på att stressa som jag gör. Har som sagt varit inne i en manisk period nu och då tar jag till mig mer uppdrag som jag sen inte kan slutföra pga. att jag blir deprimerad istället.

Det känns som rätt beslut, mår redan mycket bättre. Hoppas inte folk blir alltför besvikna nu, hatar att göra människor besvikna men jag måste faktiskt tänka på mig själv.

Jag är konstant trött, har ont i magen, har fått en extrem klåda över kroppen och händerna som med stor sannolikhet beror på stress.

Share