Hur ska vi klara oss?

Hej

Tänkte bara skriva av mig lite, ni får ursäkta alla stavfel.

Just ni är det lite jobbigt. Magnus har depression och vi är på väg mot kronofogden. Jag försöker stötta Magnus så gott jag kan men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Han säger inte hur han mår men jag ser och märker på honom att han inte mår bra. Det tar på mina krafter åxo även om jag inte vill det. Jag vill hjälpa Magnus, men jag vet inte om jag orkar, ibland känns det som om jag klarar av allt, sen helt plötsligt känns det som om jag inte ens klarar av att ta hand om mig själv. Hur ska man kunna ta hand om en annan människa om man inte kan ta hand om sig själv?

Jag undrar om allt är mitt fel, Magnus säger att det inte är mitt fel, men det skulle nog kännas lite lättare om det var mitt fel då skulle jag inte behöva fundera om det är mitt fel eller inte, utan jag får acceptera att det är mitt fel, skulle nog vara lättare då.

Jag älskar verkligen Magnus, ibland undrar jag om han verkligen vet hur mycket. Jag saknar min man så himla mycket. Han finns där fysiskt men han verkar så långt bort imellanåt. Jag vill att han ska må bra och vara lycklig.

skriver lite mera sen……

hej svejs…

Share