Jag har läst – För dig blottad

Författare: Sylvia Day
Språk: Svenska
Utgiven: 2014-05
Förlag: Norstedts ( http://www.norstedts.se/bocker/utgiven/2013/Sommar/day_sylvia-for_dig_blottad-danskt-band/)
Upplaga: 1
Serie: Crossfire ( del 1)
Antal sidor: 318

Handling

Han var vacker, farlig och väldigt het. Jag drogs till honom som jag aldrig hade dragits till någon tidigare. Jag längtade efter hans beröring som om den var en drag, trots att jag genast förstod att han skulle göra mig olycklig. Jag försökte undvika och avvisa honom. Med tanke på min historia hade jag inte plats för en man i mitt liv. Men han såg hur mycket jag ville ha honom och det utnyttjade han lätt

Gideon förstod. Han hade sina egna demoner. Och vi skulle bli varandras speglar, reflektera varandras värsta mardrömmar och drömmar.

Hans kärlek förvandlade mig, och jag bad om att det förflutna inte skulle förstöra allt.

”Det här är en historia om kvinnlig sexualitet och mänsklig sårbarhet, om livsbejakande lust, om att ge och ta och våga få, om mörk svartsjuka och en önskan att äga, om den besatthet som kan följa med att älska. En roman väl värd att läsa – både för kvinnor och män.” Karina Berg Johansson, författare till Den sista utvägen

Utdrag ur boken

…..Trots att vattnet som strilade över mig var hett styvade mina bröstvårtor och jag fick gåshud över hela kroppen.
Leendet när han ställde sig bredvid mig i duschen vittnade om att han visste precis vilken effekt han hade på mig. Jag hämnades genom att dra löddriga händer över hans gudalika kropp och sedan sätta mig på bänken och suga av honom med sådan inlevelse att han var tvungen att ta stöd genom att trycka handflatorna mot kaklet.
Hans hesa instruktioner ekade i mitt huvud medan jag klädde mig , vilket jag gjorde snabbt – innan han fick chansen att avsluta sin dusch och knulla mig halvt medvetslös som han hade hotat med alldeles innan med våldsam kraft kom i min mun…..

Kommentarer

Boken är intressant och spännande, men det första jag tänker på är att detta förhållande inte är sunt för någon av partnerna.  Båda Gideon och Eva har alldeles för mycket i den förflutna som ställer till det. Istället för att ta itu med problemen så har de grovt och hårt sex. Jag fattar inte hur man vill ha sex efter man har bråkat så mycket som de gör.

Mycket svartsjuka och missförstånd mellan dom och det beror nog på deras förflutna. Men som sagt boken är spännande och erotisk. Är man känslig för ord som kukar, analsex, klitta osv. så är denna bok inget för dessa personer.

De är verkligen ett konstigt par, de verkar som de både hatar och älskar varandra samtidigt.

Share