Jobbat och tränat…

Idag så har man jobbat, jag jobbar ju iofs varje dag, men idag var det lite annorlunda. På förmiddagen så kopierade jag DVD skivor och när jag gjorde det så hände det en grej. Jag skulle bränna skivan och jag hade typ 2 sekunder kvar av bränningen och då gick strömmen för en kort stund så hela bränningen gick åt skogen. Jag blev lite smått irreterad då, men det fanns ju inget att göra åt förutom att börja om från början.

På eftermiddagarna har jag nu dom senaste dagarna suttit och preparerat/synat film. Nedan kan ni se en bild på den arbetsstationen.

Klicka på bilden för att se en större storlek:

bild159

Jag bestämde mig för att sluta kl 15.00 idag och åka till gymmet och ta en friskvårdstimme. Det var länge sen jag tränade, ett par månader sen iallfall. Men det gick bra, trodde jag skulle bli tröttare än vad jag blev.

Några bilder från gymmet.  Klicka för att se beskrivande text och större storlek.

bild162

bild163

Jag tränade även ryggen och magen. Jag avslutade mitt träningspass med att köra ett förbränningsprogram på 20 minuter.

bild164

Det var faktiskt skönt att träna, hade glömt bort hur skönt det är.

Nu ska jag sätta mig och titta lite på tv tänkte jag.

Permalänk till denna artikel: https://datajenny.se/jobbat-och-tranat/

1 kommentar

  1. Hej Jenny! Nog kan man känna såna här gånger att man önskar man hade innekatter! Men, dom är ju vana att gå ut, och saknar det om dom inte får. Nu hoppas jag att Lyran klarar sig så jag inte blir helt utan kisse.
    En kompis till mig körde över en katt förra veckan, det var en hemsk erfarenhet, men det går inte alltid att väja för en katt, och är det mörkt syns den inte alls. Hon trodde hon åkt på en snökoka, men stannade och såg att det var en katt. Den var öronmärkt så hon kunde spåra ägaren.
    Ha nu en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.