Kanske diabetes….

Idag så var jag på hälsokontroll kl 08:15 hos ludvikahälsan. Fick ta olika prover, bland annat HB, Kolesterol och blodsockervärde. Dom kollade även mitt blodtryck. Allt såg bra ut utom blocksockret som log på 7.0. Jag hade inte ätit någon alls sen kvällen innan så hon tyckte det var lite högt. Så jag ska väl ta ett till sådant prov för att se om jag har åkt på Diabetes. Får väl hoppas att det bara var en tillfällighet. Det är ju inge roligt att få diabetes vid 28 års ålder.

Var även hos vårdcentral för magen, hon skulle skicka en remiss för en gastroskopi. Jag bad om att bli sövd, skulle aldrig klara av det annars.

Sen har jag varit hos min psykoterapeut och pratat lite. Vi kom fram till att jag har blivit mycket starkare psykiskt sen första gången vi sågs. Har bättre självförtroende och blir inte lika hysterisk över saker som jag inte kan göra något åt. Har även börjat med Nada-behandling för min oro. Jag har fortfarande svårt att slappna av, så vi får väl se om det gör någon nytta.

Jag har faktiskt mått bra länge nu, visst kommer det perioder när man känner sig log men det gör vi ju alla. Jag trivs med mig själv och jag bryr mig inte lika mycket om vad folk tycker och tänker om mig, för alla är vi olika.

Så till alla som läser min blogg. Jag mår så jävligt bra just nu, fast jag eventuellt har fått diabetes men det skriver jag mer om sen om det nu är så att jag har det.

Share