Kursen Persondatorer – Vecka 3 – 29/10-4/11

Veckans uppgifter

Boken Persondatorn 8:
Bygga ett eget skrivbord, s 34–41
Ändra egenskaper för bildskärmen: Övning 2, s 42–44
Anpassa aktivitetsfältet: Övning 3, s 45–53

Idag så har jag läst sidorna som ni ser ovanför i boken Persondatorn 8 tre gånger samt gjort övningarna.
Jag sitter på en dator med operativsystemet Windows Vista Home Basic och böckerna är anpassade för Windows XP, så jag får starta ett program som heter UltraVNC Viewer och är ett server program så att jag kan titta och jobba i Magnus dator via min.

Via Magnus dator
Det fungerar väldigt bra tycker jag.

Boken Persondatorn 8 är väldigt lättläst och man förstår vad det står, dock så ser jag stavfel och grammatiska fel hela tiden, vilket är lite irriterade då jag som har läs och skrivsvårigheter har svårt att förstå vad meningen betyder när det står fel, men det fungerar ändå, får dock läsa om meningen flera gånger för att förstå vad det står.

Kär istället för Här

Share