Lite öm fortfarande.

Jag är fortfarande öm i munnen efter tandläkarbesöket. Helgen har varit ett rent helvete. Haft ont och ätit värktabletter. 1g panodil forte och 400mg Ipren mellan var tredje/fjärde timme samt Voltaren. Sen har jag även ätit Atarax som är lugnande då jag blev smått galen när värktabletten slutat att värka.

Men det känns mycket bättre. Är lite nervös inför fakturan som kommer, men det går nog att dela upp den. Huvudsaken är väl att man betalar eller?

På Torsdag-Fredag är det dags för tjänsteresa till Stockholm. På torsdag kl 16:30 är det en slags inflyttningsfest på Karlavägen. Innan och på Fredag är det lite små ärenden.

Får hoppas att munnen är ännu bättre tills det, men jag tar med mig mina piller.

Nu ska jag sova! Hej svejs i lingonskogen.

– Skrivet med min underbara iphone.

Share