Nu är jag trött……

Nu är jag trött på att allt ska gå fel hela tiden. Arg Först så råkade jag betala in hyran på fel konto, men det har ordnat sig nu så nu är hyran betald till rätt ställe. Sen så hade bilen kört fast på parkeringen så svärfar fick komma med grus. Bil

Sen skulle man till Willys och ta ut pengar och handla, för Magnus gick det bra att ta ut pengar, men när jag skulle ta ut pengar så säger den, uttag medges EJ, inga pengar har dragit från kontot, så jag försöker ta ut pengar två gånger till, samma meddelande båda gångerna, sen så kollar jag på mitt banksaldo så har de summor jag nyss försökt tagit ut har blivit reserverade, så nu har jag helt plötsligt inga pengar så att de kan dra autogiro imorgon, men jag ringde banken och de sa att pengarna kommer att komma tillbaka till mig om ett par dagar.

Det känns som allt går så himla fel just nu. Ledsen Arg

Share