Piercing i örat….

Idag så var Magnus och jag nere på Tattoo och piercade oss. Jag tycker det gör ondare att göra hål med pistol än med nål. Sen ska jag göra i andra örat när det andra har läkt. 🙂

Jag tror nog att jag börjar bli lite gråhårig så det är dags att färga håret.  🙁 Skojar lite. :d Men på lördag ska jag färga året. Ska åka till mina föräldrar i Fagersta på lördag och stanna tills på måndag då jag ska hjälpa dom att installera om operativsystemet på deras dator. Som tack för  hjälpen så färgar pappa håret på mig.

Men nu ska jag sätta mig och titta på tv, innan jag ska gå och lägga mig. Hej svejs….. *sleep*

Permalänk till denna artikel: https://datajenny.se/piercing-i-orat/

1 kommentar

    • Mickan26 augusti, 2008 kl. 22:28
    • Svara

    Bra det blev. 🙂 Jag tycker inte det gjorde det minsta ont att ta hål i öronen med pistol. 😛 Vad hemskt det låter, med pistol liksom. Hua!

    Okej. Lite billigare då. Hihi. Men katter väger ju så mycket mindre än hundar så det blir ju en mindre operation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.