Preventivmedel efter GBP.

Jag var hos min gynekolog igår och jag ska börja med primolut igen. Jag gjorde ett uppehåll och då blödde jag från den 21 mars till den 11 maj, man blir lite låg när man blöder så länge.

Sen pratade vid även om att jag inte får bli gravid det första året som GBP opererad och jag tål inte preventivmedel med Östrogen i och spiral kan jag inte ha för att min livmoder är hjärtformad, så det enda som jag kan köra med är kondom.

Människor runt om mig frågar om jag vill bli gravid och jag måste nog säga att jag är osäker, visst skulle det vara trevligt och underbart att bli förälder, men jag vet inte om jag skulle bli en bra förälder, skulle jag klara av det? Det har bara varit jag och Magnus och katterna så länge, det blir ju en stor förändring och sen kan jag ibland tycka att jag börjar bli till åldern fast jag bara bli 34 år, det är större risker med en graviditet ju äldre man blir.

Det är en fråga som tåls att tänka på, för vill jag inte ha så vill jag ta bort livmodern, då jag har en hel del bekymmer med den.

– Skrivet med min Samsung Galaxy Note 3 via appen WordPress. android-liten

Share