Sammanfattning av Facebook gruppen…

Jag skapade en Facebook grupp som hette Vi som heter Jenny, men det kändes inte rätt så jag valde istället att byta inriktning, så nu heter gruppen Iphone för amatörer.

Gruppen handlar om eller ska handla om folk som har en Iphone men vill lära sig mera. Dock så har den inte så många medlemmar utan det är bara 5 medlemmar. Jag har skapat ett diskussionsforum men där har ingen skrivit något, lagt till en  intressant länk till ett bra program.

Det är svårt att skapa en grupp och vara aktiv då man har flera grupper som man är medlem i, men vi hade ju i uppgift att skapa en facebook grupp och sedan göra en sammanfattning av den, då finns det ju en risk att det blir som det blir.

När man skapar en grupp som man vill ska bli populär så måste man nog göra en marknadsundersökning först och se vad folk är intresserade av och vill ha, men detta tar tid som jag inte hade så jag skapade bara denna grupp för att det var en uppgift vi skulle göra.

Share