Semester i två veckor.

Idag så är jag flex ledig för att bilen ska lagas, byta bromsok fram. Hoppas det hjälper. Vi har ju bytt bromsbelägg och det hjälpte inte sen så bytte vi bromsskivor och det hjälpte inte heller så förhoppningsvis så hjälper det att byta bromsok. Håll tummarna för oss.

På måndag så börjar min två veckors semester. Har tänkte plugga mestadels, kanske åka till Fagesta en vända. Få se hur jag ska göra. Jag ska iallfall åka till Stockholm  på lördag. Magnus och jag har blivit bjudna till 30-års fest hos Pia och Robban. Robban fyllde 30 år den 8 juni.

Nästa år blir jag 30 år. Jag tror jag vill åka på en kryssning och festa loss och inte behöver ta hand om någon annan än mig själv eller låta någon ta hand om mig skulle ju iofs vara bäst. Fast det är nog egoistiskt tänkt.

Min systers kompis Eva skrev något väldigt bra i hennes blogg här om dagen. Om lögnare. Vem gillar lögnare? Ingen gissar jag på, fast som Eva skrev en liten vit lögn är väl ok ibland, fast många vita lögner blir nog fel åxo tycker jag. Det bästa är nog att vara ärligt fast det kanske sårar den det handlar om.

Istället för att ljuga så kan man ju säga ”Inga kommentarer” eller att man inte vill säga något.

Share