Tankar

Hej!

Sitter och funderar på lite olika saker. Efter oktober så kommer det att bli så tomt på jobbet då många få gå. Jag har börjat kännt mer och mer att jag vill gå vidare. Men man vet ju vad man har. Sen så har jag min handikapp, som inte syns. Nämligen att jag inte tål stress och jag tror att jag har tagit på mig alldeles för mycket.

Det är IT-pedagog kursen, högskolan och politiken, fertilitetsutredningen. Jag vill göra allt, men vet inte om jag orkar. Vill nog bevisa för mig själv och alla andra att jag klarar av mer än vad jag kan. Inte konstigt att jag jämt har ont i magen. När jag blir stressad så får jag riktigt ont i magen.

Mitt största bekymmer är att jag absolut inte har lust med praktik uppgiften på IT-pedagog utbildningen. Jag känner att jag inte har tid med den. Man ska hålla två kursen, typ som en studiecirkel och det känns som jag inte har tid med det.

Jag vet inte hur jag ska göra. Bara tanken gör att jag får ont i magen.

Vad ska jag göra?

Ps: Sitter på toaletten och Tjorven håller mig sällskap.

– skrivet med min underbara iphone

Permalänk till denna artikel: https://datajenny.se/tankar/

4 kommentarer

Hoppa till kommentarformuläret

 1. ja du det där med praktiken får jag med ont i magen för…. känns som jag inte heller har tid med den. hmmm ja får se hur man gör….

  ha det bra:)

  *angel*

 2. klart du klarar allr Jenny:)

  ja fy tusan för mensvärk…. låg nästan och grinade på toan ett tag…

 3. nej.. det är en kille som håller på och försöker förstöra för mig!!
  dels så skapde han ett konto på någon sex chatt.. jag blev tvungen att kontaka dom för att att bort det…

 4. hej Jenny!
  I know the feeling…hittar också på för mycket som jag vill göra, känns riktigt motiverande när man planerar, men sen när det ska genomföras blir det lite tungt..

  Men nu kan jag i alla fall peppa dig med att jag har använt manualen som du gjorde för Vänsterpartiets hemsida. Ändrade en grej om medlemsmötet och det gick kanon, tack vare din manual!
  En av studiecirklarna kan du ju ha med oss, lära oss sköta hemsidan. Vi kan bestämma ett datum när vi ses på onsdag. Då slår du två flugor i en smäll, både politiken och it-kursen moment avklarade. Alla glada & nöjda 😉
  bra va??!

  kram & chill out!
  Paccha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.