Till stockholm och ny telefon

Hej på er

Snart bär det iväg till stockholm på fackmöte ikväll och sedan festa på lördag.

Min nya mobil har kommit.

Permalänk till denna artikel: https://datajenny.se/till-stockholm-och-ny-telefon/

3 kommentarer

 1. Hej! Jag vet inte vad en tatuering i affär kostar, jag tatuerade mig hos dotterns kompis till ”kompispris”. Det beror säkert mycket på storleken på motivet samt hur många färger man använder.
  Ha en fin vecka

  • Gurkiss5 april, 2008 kl. 16:16
  • Svara

  Hoppas au har det gött…

  Vad är det för en mobil *nyfiken*

  Kram

  Ps. Angående mina Maine cooner så har jag varit fodervärd åt den ena och när ”ägarn” då fått en kull så blev hon min. Meningen var också att hon skulle ha tagit en kull på Eliza innan hon blev min men hon ändrade sig så nu är dem båda mina 🙂 Ja Maine cooner kostar en hel del pengar tyvärr… Jag har alltid önskat mig en maine coon och det är en väns mamma som föder upp dem så därför fick jag detta tillfälle 🙂 Ds.

 2. Ha så trevligt på resan då!
  Inte festa bort mobilen på lördag bara :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.