Tjejsnack: v:33

Vecka 33
Veckans tema/frågor kommer från
Rebecca & Kajsa 

Kärlek:

 • Minns du din första riktiga kärlek? Var, när, hur?
  Svar:
  Svår fråga, Jag var kär i min gymnastiklärare när jag var 11 år, men tror nog inte det räknas, fast det första killen jag var tillsammans och älskade var nog Jakob.
 • Minns du första killen du hade? Kommer du ihåg hur det var? Kändes?
  Svar:
  Den första killen jag var tillsammans med var Mattias och vi gick i tredje klass, vi gick på bio och efter bion gick vi hem till honom och åt saft och kaka. Kommer inte riktigt ihåg hur det kändes, men det måste ju har känns bra, för jag kom ju ihåg det som om det vore igår.
 • Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Varför, varför inte?
  Svar:
  Inte riktig kärlek vid första ögonkastet, man kan nog blir kär vid första ögonkastet, men att kunna älska en person krävs mer än bara ett ögonblick, riktig kärlek är något som växer fram, men kär kan man bli vid första ögonkastet.
 • Vad är kärlek för dej?
  Svar:
  Att man får känna att man är älskad och få beröm. Att man inte enbart behöver vara ett par utan åxo vänner. Kramar och pussar och berätta hur mycket man älskar personen i fråga.
 • Har du en pojkvän/flickvän för tillfället? Hur länge har ni varit tillsammans, bor ni ihop? Distans? Om inte skulle du vilja ha det nu? Motivera.
  Svar:
  Jag är gift så jag har pojkvän. Vi har varit tillsammans i över 6 år och vi har bott i hopp i nästan 5 år, vårat första år som tillsammans så var det ett Distans förhållande, vi kunde bara träffas på helgerna då både hade jobb på olika orter.
Share