Torsdagen den 10/5-07

Nu sitter jag på mitt jobb och ska snart ta något att äta. Jobbar kväll idag. Till kl 22:00.

 Har varit hos psyken idag. Hos en sjukgymnast på psyken. Hon lär mig olika övningar om hur man kan göra för att slappna av. Det kan ju vara bra att veta.

 Igår var jag hos min psykoterapet eller vad det nu stavas….. Vi kom fram till att min årsikt räknas, och att jag eventuellt är manidepressiv.

Imorse så väckte katterna mig vid sju tiden. Pedro låg och slickade mig i örat, medans Tjorven satt på mitt bröst och slickade mig i ansiktet och Nisse var nere vid fötterna och höll på med dom. Varför ska dom väcka en när man har sovmorgon? 🙁

Anledningen till att dom väckte mig var att dom inte hade någon mat. Så det var att kliva upp och ge dom mat.

Jag klev upp och klippte mig, eller ska man säga rakade mig *hehe*

ny-bild1.JPG

Sen så satte jag mig vid datorn och surfade runt lite innan det var dags att klä på sig och dra till psyken och träffa sjukgymnasten.

När jag var klar där så tog jag bilen och skulle åka till jobbet så ringde Isabell och ville att jag skulle komma hem till henne och visa hennes dotter hur ett spel fungerade. Då fick jag vända och åka dit, jag hade ju inte kommit så långt bara till tanka macken. Tur var väl det. När jag hade varit där så åkte jag iväg till mitt jobb.

Fick stanna vid en järnvägsövergång, för att det kom ett tåg. Första gången faktiskt.

ny-bild.JPG

Nu måste jag nog ta och fortsätta jobba..

Hej svejs 🙂

Share