Torsdagen den 30/11-06

Hej igen

Idag så lämnade jag in bilen för reparation hos clemens i ludvika. Skulle byta ABS givare Höger Fram, det skulle kosta ungefär 3300:-Svärfar fick skjusa mig till jobbet idag.

Nu vet jag precis vad jag vill ha i julklapp. Jag vill ha samma extraljus som svärfar har på sin bil. Dom verkar ju vara jättebra, man ser mycket bättre. Kanske blir lite lättare och se när man kör på morgonen.

Kl 09:00 så är det personalmöte från stockholm via nätet. Se vad som sägs där.

kl: 12:00

Nu är det lunch, fast jag ska nog jobba in lunchen. Kl 13:00 har vi personalmöte här på jobbet, är lite nervös för jag har fått en alldeles egen punkt, där jag ska ta upp hur jag har mått på sista tiden och vad jag har för problem. Att jag inte tål stress, att jag då och då får depressioner, samt att jag ibland skär mig i armarna när det blir för mycket.

Kommentarer(1)

Share