Tredje kurstillfället i Sociala Medier…..

Detta inlägg får bli utan bilder tyvärr, men hoppas det går bra iallafall.

Idag så var vi inte så många deltagare. Tre deltagare. Det kändes faktiskt bra att vi inte var så många nu i efterhand, för det dom fick lära sig idag. Var nog lite svårare än tidigare.

Dom skulle skapa ett konto på Animoto.com, göra en film av bilder, sedan lägga in filmen på http://www.bloggplatsen.se/. Jag visade även hur dom kunde dela filmen på facebook och skicka det till en kompis. Nästa och sista kurstillfället så kommer dom att få dela den på YouTube.

Här är några Videos jag gjorde idag.

Första

Andra

Tredje

Deltagarna gillade verkligen att göra en film av bilder, det tyckte dom var jätteroligt, verkade det som iallafall, då dom absolut inte ville ha en paus. Så vi körde i nonstop, vilket var lite jobbigt mot slutet. Man kände att man blev trött. Man kanske ska ta en paus fast deltagarna inte vill, men det gick bra iallafall.

Men det är en sak som man kan tänka på att även om deltagarna inte vill ha en paus så kan det vara väldigt viktigt med pauser så att både läraren och deltagarna inte blir för trötta. För blir man det så är det svårt att lära ut samt svårt att ta in informationen som ges.

Jag är inte lika nervös längre när jag undervisar, jag försöker verkligen att inte prata för fort samt att jag försöker hålla koll så att deltagarna hänger med i det jag visar. Om dom förmodan inte skulle hänga mig och förstå så går jag givetvis och hjälper dom vid deras dator.

Men det var en bra dag idag fast vi var så få.

Nästa och sista kurstillfälle är den 27 november.

Share