Veckan som gått.

Hej på er kära läsare
Denna vecka har det väl inte hänt så mycket. Jag har väl tagit lite bilder. Sen i torsdag kom det ju jättemycket snö och på fredagen. Det snöar fortfarande.

Läste i tidningen att bensinskatten ska höjas med 70 öre. Fy fan säger jag bara.
Ett litet citat ifrån min man Magnus blogg. ”Fattigmansnöjen som dricka öl, inta nikotin samt att åka bil ska beskattas ännu mer. Men de vinpimplande, fastighetsägande miljonärerna får det bättre!?”
Jävla alliansen säger jag bara. Därav månadens fråga.

När jag tankar bilenIgår så var jag och Magnus hos dietisten och vi vägde hos där. Har gått upp 3 kg sen i oktober, men det kunde bero på att jag har bildat muskler när jag har tränat. Man får väl hoppas det i alla fall. Jag ska i alla fall byta mitt dagkort på Må Bättre till ett som jag kan träna alla tider på. Blir lite stressigt på morgonen och stress är inte bra. Man ska inte stressa när man tränar utan man ska träna i sin egen takt.


Idag har jag skannat in lite gamla bilder.

[inspic=330,,,0]

[inspic=327,,,0]

[inspic=328,,,0]

[inspic=329,,,0]
Just nu har jag också även tvättstugan, ett ont måste.

Bilder från veckan som varit:

Freja hälsar på en på toaletten. Freja ligger på skrivaren. Nisse hoppade upp i gardinen.

Share