Veckans som gått……

Hej på er igen..

Denna vecka har det hänt en hel del. Har haft tvättstugan i Tisdags, varit på ljusbehandling, i Torsdags var det sista gången och då kom jag även upp i högkostnadsskyddet som är 900:-, så nu kan jag springa hos doktorn hur mycket jag vill utan att behöva betala något.

I Torsdags så valde jag att åka och hälsa på mina föräldrar i Fagersta samt sova över i deras husvagn. Jag sov där tills lördagen. Dock så regnade det hela tiden så man kunde inte sitta ute så mycket. Bilen blev tvättad åxo, och det var på tiden då vi sist tvättade den var vid nyår. Jag träffade även Hampus, Ida, Tim, Jenny, Mikael, Reine, mormor och Karin med Melvin under tiden jag sov där. Tog lite bilder från när jag sov där.

Min mamma i husvagnen Mamma och Zorro när vi skulle sova. Pappa ligger och sover mitt på dagen. Zorro sitter på bordet i husvagnen

Jag åkte därifrån på Lördagen. Har tagit lite bilder på mina djur under helgen åxo.

Nisse ligger i soffan Pedro ligger i sängen Tjorven dricker vatten, kolla in vilken tunga hon har.

Idag Söndag så har jag lagat mat, det blev köttfärssås och makaroner har även dammsugit lägenheten.

Köttfärssås med vitlök i

Annars har jag inte gjort så mycket mera i helgen.

Kan ju berätta att min tvillingsyster Maria´s katt Sissi fick fyra kattungar i lördags kväll. Fick ett MMS ifrån henne på en utav kattungarna.

Sissis bebisar

Sissi fick fem eller sex kattungar för lite mindre än ett år sedan. Jag såg denna katt i Torsdags och inte såg jag att den var på smällen så man blev lite chockad när Maria ringde och berättade det, det var iofs mamma som ringde och berättade, hon trodde Maria var full, för Maria skickade ett sms till mamma, hon skrev att hon höll på att föda ut kattungar och då frågade mamma om hon var full, tyckte jag var lite roligt 😆

Jag kommer säkert att vilja ha en kattunge om jag får se dom så jag ska nog inte åka dit och titta på dom, men vem kan låta bli att titta på kattungar.

Nu ska jag titta på tv och duscha sen är det sängen som gäller. Hej Svejs 😀

Share