via Tumblr – Första natten avklarad.

Första natten avklarad. Jag gick och la mig vid 21:00, då tog Magnus över fram tills 02:15. Då var Erik otröstlig, han ville ha mamma. Då gick pappa och sov. Erik var vaken till 04:30. Då somnade han i sängen. Jag passade på att diska upp flaskan och kokade vatten så det fanns varmvatten. Sen gick jag och la mig vid 05:00. Jag sov till 08:30. Erik låg och sov, behövde kolla till så att han inte var död. 😑. Han låg och gnydde lite. Så då gick jag upp och fixade ordning tvättvatten, Nappflaskan. Sen tog jag upp Erik och gav han D-droppar, tvättade honom och satte på han en ny och ren blöja. Vid det här laget så var han lite mer gnällig, så han var hungrig. Gav han mat och han åt upp hela flaskan med 65ml. Vid 30ml så märker man att han ville rapa, så det fick han göra. Sen åt han upp resten och nu ligger han och sover i sin säng.

Share