Dagens Känslor

2007-04-20

Idag känns det inte heller bra, känns som jag vill börja gråta hela tiden. Jag vill åka på Peace and Love Festivalen, men vi har tyvärr bara råd med en biljett. Måste betala för nya glasögon och kattmat. Så man får offra sig. Det skulle vara så himla roligt att sova i tält på campingen med Magnus, för jag tror att det är nog ända gången för i år.

Jag tror nog att Magnus blir nog gladare om jag inte följer med utifall jag får en panikattack eller något sådant. Jag vill ju inte gå runt på festivalen helt själv. Magnus och hans kompisar vill ju inte titta på Tomas DiLeva utan de vill titta på Vader och lite andra band som jag inte är intresserad av.

Det skulle vara så himla roligt att få gå på festival, har aldrig varit på en sådan tidigare, har inte ens sätt en konsert någon gång. Men ekonomin sätter tyvärr stopp för det tyvärr. Fast när jag börjar tänka efter är det nog bäst att jag stannar hemma utifall jag blir dålig, då blir man ju bara en belastning för de andra. Jag kan ju inte vara egoistisk och tänka enbart på mig själv. Önskar verkligen att man inte hade problem med panikångest och så vid stora folkmassor.

Hoppas bara att de inte gör något som jag inte vill att de ska göra. Ingen idé att skriva vad då det kan vara många som läser och det de gör är ju inte så lagligt. Jag tycker verkligen inte om att han gör det, men vad ska göra åt saken. Han säger ju att han inte kan lova att han inte ska göra det.

Jag önskar att han visste hur mycket han sårar mig genom att göra denna grej då han vet vad jag har varit med om. Känns som han inte respekterar mina åsikter, jag tycker jag borde ha något att säga till om i alla fall.

Önskar att jag var en normal människa utan några psykiska problem då skulle jag kunna åka med på festivalen utan att känna att jag eventuellt kan komma bli en belastning. Är jag knäpp eller dum eller vad? Har jag inte någon rätt att säga vad jag tycker.

Som ni märker så är min tillvaro inte så bra just nu. Vågar inte prata om det med någon utan jag väljer och skriva om det istället, kanske är lite löjligt men det är sådan jag är. Vill inte vara en belastning för andra.

Nej, nu måste jag jobba igen. Hej svejs

Share