Lördagen den 21/4-07

Idag så har man tvättstugan mellan kl 11:00-16:00, ett ont måste.

Svärfar fyller år idag. Grattis svärfar

Nu har Magnus beställt biljett till sig, han ska ju gå på Peace and Love festivalen. Fick höra ifrån en utav hans kompis att det är nog bäst att jag stannar hemma, för min skull tyckte han. Men jag tror nog att det är mer för Magnus skulle dom vill att jag ska stanna hemma. Ska nog stänga av mobilen hela den helgen. Slipper man höra på när dom har det roligt, medans man själv sitter ensam i sin lägenhet och tittar på tv. Vill så gärna gå på festival och se på Di Leva, The Ark och Höglund samt sova i tält med Magnus. Men man får väl acceptera att man aldrig kommer att få gå på en festival eller konsert. Man är ju sjuk.

Man kanske ska ta och beställa biljett iallfall och gå helt själv på festivalen då behöver dom ju inte bryr sig om mig, fast hur roligt är det att gå själv på en festival? Man skulle kanske se till så att det inte blev någon festival för någon, fast det skulle vara väldigt elakt och egoistiskt. Egoistiskt får jag ju inte vara, bara alla andra får vara det. Ska nog skita i att ta semester iår, för vi kommer ju ända inte åka någonstans.

Jag kanske klarar av festival, jag klarar ju av att åka pedeltåg och buss från helenelund till filmhuset själv, så varför skulle jag inte klara av att gå på festival. Det är ju inte så att jag kommer att supa mig stenfull, för om jag inte får gå på festival så får inte magnus dricka alkohol på festivalen. Kan ju köra det som ett ultimatum, folk säger ju att jag ska ställa krav. Säga vad jag tycker och vill, men jag vågar inte det. Jag skriver ner det istället och hoppas att dom som det berör läser det, men det tror jag inte. För vem bryr sig om vad jag tycker och vill?

Share