Onsdagen den 25/4-07

Hej

Idag så mår jag mycket bättre än vad jag har gjort dom senaste dagarna, förmodligen tack vara att man igår var på par samtal. I måndags skar mig på armen igen, för att jag mådde så dåligt.

Måste bara meddela att jag ska på festivalen, vi fick vårat ena hemmabio paket sålt så nu har jag åxo råd att åka. Tomas Di Leva och Wepping Willows, Nationalteatern och Kjell Höglund är ett måste och se.

Min syster och hennes kille var hemma hos mig igår och hämtade hemmabiot. Hampus var ju med åxo men han sov bara.

Är han inte söt?

hampus1.JPG

hampus.JPG

Livet känns lite lättare nu igen. Magnus och jag var ju på par samtal igår och pratade lite om våra kommunikations problem och att jag har så himla svårt att formulera mig muntligt och att det krävs lite tid för mig att säga det jag vill säga. Men det kändes bra, får väl hoppas att vi blir bättre och bättre på att kommunicera med varandra.

Sätter in lite bilder på mina ögonstenar.

Pedro och Nisse

pedronisse.JPG

pedronisse2.JPG

nissepedro3.JPG

Pedro slickade på lakanet

pedrodreglar.JPG

Så här såg jag ut för ett par dagar sedan:

jag1.JPG

Share