Tidig morgon samt Falun besök….

Hej på er, här kommer en sen uppdatering ifrån Måndagen och Tisdagen… Det är ju Onsdag idag.

Måndag: 

I måndags så sov jag inte många timmar. Tre timmar närmare bestämt. Gick och la mig kl 24:00, sen så vaknade jag kl: 03:00, av att jag behövde gå på toaletten. Då märkte jag att Pedro var lite konstig och blev lite nojig, han gick nämligen och kissade små fläckar på golvet. Trodde då att han hade åkt på urinvägs infektion, men det var nog bara en stressblåsa igen, för Nisse var på honom hela tiden när han skulle kissa.  Men han har iallafal kissat som tur är.

Så jag har var på jobbet redan kl 05:30, se bilden nedanför för bevis.

tid.JPG

 

Tisdag:

Denna dag började jag i vanlig tid.  Nämligen kl 06:30. Kl: 08:15 så åkte jag och Helena till vandrarhemmet för att hämta Tony och sedan till Ludvika för att hämta Isabell vid ungefär 08:40 tiden, sen bar det iväg till Falun, för en föreläsning på Dalarna Högskola om Mångfald. Förälsningen var väl sådär, om det hade varit en annan föreläsare så hade det nog varit roligare.

Sen kl 12:00 så åkte vi iväg till Regementen, för vissa skulle äta där och jag skulle till Lasarettet så jag gick ifrån Regementet till lasarettet. Skulle ju vara vid Hudmottagningen kl 13:00. Sen när jag kom in till läkaren som hette Jenny. Tiden där inne tog en timme, kl 14:10 var jag färdig och då var det dags att gå ner till Dalarnas Museum där alla andra var, så kl 14:40 var jag där nere.

Läkarebesöket gick bra, för beskedet att jag har psoriasis så hon gick igenom om vad det var osv… Ska få ljusbehandling 3 gånger i veckan fram till midsommar. Sen fick jag en massa salvor, se bild nedan.

salvor.JPG

När jag hade skjusat hem Tony och Tuva till Grängesberg, då var kl 16:00 och då åkte jag till Ludvika igen och hämtade Magnus så vi kunde åka till Borlänge och handla på ICA Maxi.

Sen bar det iväg till Kupolen och in till Apoteket och hämtade både medecin och salvor.

Kl 19:30 var jag hemma. Så här har mina två dagar sett ut, man får väl be om ursäkt om att uppdatering blev lite sen.

Share