Torsdagen den 31/5-07

Idag är det den sista maj, så imorgon är den 1 juni, tänk vad tiden går fort..

Har nyss varit på ljusbehandling, det var trevligt. Kostade 80:- hade dock bara 70:- Så jag får väl sälja min underbara PSP, för jag har inte 10:- kvar ens. Jag måste gå på ljusbehandling tre gånger i veckan och det är 240:- i veckan. Fattas 750:- tills man är uppe i högkostnadsskyddet. Jag fattar inte hur jag ska få pengar för detta så jag får väl försöka sälja min psp. Jag som älskar min psp. Jag mår inte så bra just nu tyvärr. Vet inte vad jag ska göra faktiskt.

Någon som vill köpa den? Eller finns det en snäll själ där ute som vill hjälpa mig?

Vi har iallfall mat för månaden ut, mycket mat. Så det är inge problem.

Fast nu ska jag gå och lägga mig lite så jag får vila lite innan jag ska till jobbet kl: 14:00

Share